دسته: علوم اجتماعی

درآمد پایه همگانی: راهکاری برای آینده
با ظهور هوش مصنوعی و پیشرفت رباتیک، مشاغل سنتی دستخوش تغییرات اساسی شدهاند و آینده کاری بسیاری از افراد در هالهای از ابهام قرار دارد. از سوی دیگر، سیستمهای حمایتی کنونی اغلب ناکارآمد بوده و بسیاری از افراد مستحق دریافت کمکهای دولتی را از دسترسی به این مزایا محروم میکنند. (بیشتر…)

چرا دانشآموزان مدرسه را دوست ندارند؟
کتاب: چرا دانشآموزان مدرسه را دوست ندارند؟
نوشته: دنیل تی ویلینگهم
موضوع: روانشناسی شناختی و کاربرد آن در آموزش (بیشتر…)

هدف آموزش چیست؟
نظامهای آموزشی به مثابه نهادهایی اجتماعی، همواره متاثر از پارادایمها و رویکردهای گوناگون بودهاند. این رویکردها که ریشه در بنیانهای فلسفی، اجتماعی و سیاسی جوامع دارند، اهداف، کارکردها و روشهای متفاوتی را برای آموزش و پرورش تعریف و تجویز مینمایند. دو رویکرد بنیادین در نظامهای آموزشی، یعنی رویکرد مبتنی بر روشنگری و رویکرد مبتنی بر تلقین و انطباق، وجود دارد (بیشتر…)

فناوری ارائه
ارائه، فعالیتی است که همگی ما تجربهاش را داشتهایم. صرف نظر از علاقه یا عدم علاقه، ارائه فرصتی را برای نشان دادن دانش و تسلط بر موضوع و انتقال آن به دیگران فراهم میکنند ارائه همچنین راه خوبیست برای افزایش مهارتهای گفتاری و شنیداری به شمار میآیند. (بیشتر…)

بحث گروهی
راههای بسیاری برای تقویت مهارتهای گفتاری و شنیداری وجود دارد. شاید بپرسید، «اصلاً چرا مهارتهای گفتاری و شنیداری اهمیت دارند؟» پاسخ این است که مهارتهای گفتاری و شنیداری، ما را در برقراری ارتباط مؤثر با دیگران توانمند میسازند. بدینوسیله میتوانیم هم ایدهها و نظرات خود را بیان کنیم و هم به دیدگاههای مخالف با احترام گوش فرا دهیم. یکی از راههای پرورش این مهارتها، شرکت در بحثهای گروهی است. (بیشتر…)